Sieni-gorgonzolapasta

Paista sipulit pannulla.

Lisää viipaloidut sienet ja ruskista kunnes neste irtoaa sienistä.

Lisää kerma, ja sekoita kunnes on kiehumispisteessä.

Lisää gorgonzola, anna sen sulaa kastikkeeseen.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Sannuli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienet2396g549kcal43.1g64.7g59.9g45.5g
Gorgonzola-uusto, annos 50g1797g5823kcal341.5g18g485.3g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml2996g4493kcal59.9g74.9g449.3g0g
Sipuli (kuorittu)599g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Valkosipuli 180g195kcal14.2g29.3g1.1g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15936g22443kcal933g431.4g1993.6g119g
Valittu annoskoko7968g11222kcal466.5g215.7g996.8g59.5g
Annoskoko puolitettuna3984g5611kcal233.3g107.9g498.4g29.8g
Arvot/100g100g141kcal5.9g2.7g12.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215300