Rahkaletut

Tee lettutaikina maidosta, kananmunista, spelttijauhoista ja rahkasta.

Mausta suolalla ja sokerilla.

Öljyn voi lisätä joko taikinaan tai pannulle.

Anna taikinan turvota noin puolituntia.

Annoksesta tulee noin 25-30 lettua (lettupannulla paistettuna).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Suze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g48g192kcal0g47.5g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 144g584kcal0g143.7g0g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala720g2304kcal108g424.8g18.7g72g
Maitojuoma, profeel, valio2400g480kcal79.2g43.2g0g36g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 720g305kcal70.6g2.9g0.7g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 720g998kcal90g2.2g70.6g0g
Oliiviöljy 180g1592kcal0g0g180g0g
Ruokasuola jodioitu 36g0.9kcal0.2g0g0g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g3000g1950kcal330g126g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15936g16812kcal1356g1580.6g558g216g
Valittu annoskoko7968g8406kcal678g790.3g279g108g
Annoskoko puolitettuna3984g4203kcal339g395.2g139.5g54g
Arvot/100g100g106kcal8.5g9.9g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71040