Jauhelihakeitto, nopska

Jauhelihan paisto, murskattu valkosipuli loppuvaiheessa sekaan.

Kasvissuikaleet pussista ulos ja pataan, tomaattimurska perään.

Keitetään hetki.

Lisätään kuutioidut valkosipulisuolakurkun palat, maustetaan koko komeus chilillä ja yrttimausteella (provencale tmv).

Sekaan lihaliemi, määrä maun mukaan.

Lisätään vettä niin paljon että saadaan mieleinen koostumus.

Syödään kun on valmiin näköistä.

Kasvissuikaleosastoa voi varioida mielensä tai kaupan pakastealtaan tarjonnan mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 167g379kcal31.7g0g28.3g0g
Tomaattimurska 334g98kcal1.9g17.7g0.7g6.3g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä104g43kcal1.5g8.4g0.3g3.1g
Keittojuurekset, apetit104g27kcal0.9g5g0.3g2.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6.3g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g8.3g73kcal0g0g8.3g0g
Valkosipuli-suolakurkkuja (Marjex-tuote), annos 80g63g8.1kcal0.4g1.3g0.1g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g12g11kcal0.4g0.4g0.8g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1595g1292kcal74.6g67.6g77.6g24g
Valittu annoskoko798g646kcal37.3g33.8g38.8g12g
Annoskoko puolitettuna399g323kcal18.7g16.9g19.4g6g
Arvot/100g100g81kcal4.7g4.2g4.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175345