Turskakeitto

Laita turkapalat, kalaliemikuutio ja vesi kattilaan, kuumenna kiehuvaksi ja kuori vaahto.

Lisää peruna-keittojuurekset, palsternakka ja pippurit, keitä 10min.

Tarkista maku

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Dinivian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska 1081g825kcal186.5g0g7.6g0g
Peruna-keittojuurekset (Pirkka), annos 750g2702g1757kcal45.9g324.3g0g0g
Palsternakka 541g344kcal2.7g63.8g2.2g24.3g
Kalaliemikuutio 40g121kcal4g13.5g5.5g0.4g
Vesi3603g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 7.2g20kcal0.7g3.1g0.2g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15948g6132kcal479.6g809.4g31g53.2g
Valittu annoskoko7974g3066kcal239.8g404.7g15.5g26.6g
Annoskoko puolitettuna3987g1533kcal119.9g202.4g7.8g13.3g
Arvot/100g100g39kcal3g5.1g0.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409075