Haudutettu punakaali VHH

Karpin keittokirja s.171
50g voita
500g punakaalia
1 sipuli
1/2dl vettä
1rkl punaviinietikkaa
valkopippuria
suolaa
-kuullota kaalia voissa 10-15min
-lisää vesi+sipuli, hauduta miedolla lämmöllä n. 1h
-mausta etikalla, suolalla ja pippurilla

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Oikaris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 600g156kcal9.4g21g1.2g11.4g
Voi 60g435kcal0.7g0.2g48.8g0g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g18g3.6kcal0g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1596g1254kcal23.4g56.4g100.4g26.8g
Valittu annoskoko798g627kcal11.7g28.2g50.2g13.4g
Annoskoko puolitettuna399g314kcal5.9g14.1g25.1g6.7g
Arvot/100g100g79kcal1.5g3.5g6.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=192180