Karppi tonnikalapiirakka

Vispaa sekaisin munat, kerma ja smetana.

Lisää joukkoon pilkottu paprika ja tonnikala.

Voit käyttää esim.

puolet chilitonnikalaa, jolloin mausteita ei erikseen tarvita.

Voitele pieni uunivuoka ja kippaa seos sinne.

Siivuta päälle tomaattia.

Uunissa 180 asteessa noin puoli tuntia.

Voit myös lisätä juustoraastetta päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Nasutin81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 248g354kcal31.1g0.7g25.5g0g
Kuohukerma151g512kcal3g4.5g52.7g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 23g88kcal0.5g0.5g9.5g0g
Paprika punainen 75g22kcal0.7g3.4g0.3g1.4g
Tonnikala öljyssä 226g429kcal61.3g0g20.3g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g75g15kcal0.5g2.9g0.2g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1596g2841kcal194.2g24g217g5g
Valittu annoskoko798g1420kcal97.1g12g108.5g2.5g
Annoskoko puolitettuna399g710kcal48.6g6g54.3g1.3g
Arvot/100g100g178kcal12.2g1.5g13.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269005