Parsakaali-vuohenjuustolisäke

Höyrytä parsa al dente.

Voitele uunivuoka ja lämmitä uuni 200 asteeseen.

Asettele parsa, aurinkokuivattutomaatti ja vuohenjuusto vuokaan ja ripottele päälle oliiviöljy-valkoviiniseos.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Paista n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali pakaste Rainbow506g101kcal15.2g10.1g0g12.7g
Oliiviöljy 11g100kcal0g0g11.2g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, öljyssä56g102kcal1.5g6.7g7.9g0g
Vuohenjuusto President113g290kcal21.4g0.6g22.5g0g
Valkoviini kuiva 113g77kcal0.3g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1597g1340kcal76.8g36.2g83.2g25.4g
Valittu annoskoko799g670kcal38.4g18.1g41.6g12.7g
Annoskoko puolitettuna399g335kcal19.2g9.1g20.8g6.4g
Arvot/100g100g84kcal4.8g2.3g5.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143744