Kalaseljanka

1. Leikkaa porkkana ohuiksi tikuiksi.

Silppua sipuli ja viipaloi selleri.

Kuumenna öljy ja kuullota siinä kasvikset pehmeiksi.

2. Lisää tomaattipyree, sekoita tasaiseksi.

Lisää kalaliemi, mausta ja anna kiehua n.10 minuuttia.

3. Kun kasvikset ovat lähes kypsiä, lisää keittoon kalapalat.

Keitä 5 minuuttia.

4. Lisää lopuksi keittoon suikaloidut maustekurkut, sitruunamehu ja persiljasilppu.

Sekoita ja kiehauta.

5. Tarjoa lisänä smetanaa ja lämpimiä perunarieskoja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Tsube
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Porkkana 56g18kcal0.3g3.1g0.1g1.4g
Lehtiselleri 38g4.8kcal0.4g0.4g0.1g0.4g
Rypsiöljy 11g100kcal0g0g11.2g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g26g19kcal1.2g3.4g0.1g0g
Kalaliemi laimennettu 375g11kcal0g1.1g0.8g0g
Kirjolohifilee 150g248kcal25.1g0g16.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton7.5g1.6kcal0g0.1g0g0g
Maustekurkku56g9kcal0.4g1.7g0.1g1g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g7.5g1.2kcal0.2g0.1g0g0.1g
Persilja 15g4.1kcal0.2g0.2g0g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1597g865kcal57g25.6g58g10.2g
Valittu annoskoko799g433kcal28.5g12.8g29g5.1g
Annoskoko puolitettuna399g216kcal14.3g6.4g14.5g2.6g
Arvot/100g100g54kcal3.6g1.6g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154223