Ahvenkeitto

Keitä kalaliemessä kuoritut, palastellut perunat, juurekset ja sipuli kypsiksi.

Lisää kerma.

Tarkista maku ja lisää halutessa mausteita.

Käytin savuahventa, tuli tosi maukasta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g2003g1202kcal30g260.3g2g18g
Vesi, vesijohtovesi 3338g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit334g87kcal3g16g1g7.7g
Sipuli 200g61kcal2.5g9.6g0.4g3.4g
Ahven 1235g1042kcal210.7g0g21g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g834g1001kcal28.4g30g83.4g0g
Kalaliemikuutio 37g112kcal3.7g12.5g5.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15960g7007kcal556.6g656.8g225.8g59g
Valittu annoskoko7980g3504kcal278.3g328.4g112.9g29.5g
Annoskoko puolitettuna3990g1752kcal139.2g164.2g56.5g14.8g
Arvot/100g100g44kcal3.5g4.1g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=307622