Makkarakastike

Paloittele makkara kuutioiksi ja ruskista teflonpannulla, lisää vesi, ruokakerma, kastikejauhe ja mausteet.

Tarjoa perunan ja punajuuren kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Rippaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkkimakkara (Pouttu), annos 400g3200g7840kcal320g256g576g0g
Kastikejauhe rainbow ruskea, annos 1 dl800g280kcal8g48g8g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)2160g3456kcal58.3g58.3g324g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr800g2240kcal64g76g192g12.8g
Vesi800g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix144g72kcal2.2g14.4g0.7g0g
Sinappi 80g105kcal3.5g11.3g4.8g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15968g27986kcal912g928g2211g28.4g
Valittu annoskoko7984g13993kcal456g464g1105.5g14.2g
Annoskoko puolitettuna3992g6997kcal228g232g552.8g7.1g
Arvot/100g100g175kcal5.7g5.8g13.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154523