Jauhelihakeitto, 10 %, peruna keittojuures

Ruskista jauheliha, lisää sipulit, mausta.

Keitä lihaliemikuutioissa perunat.

Lisää keittojuurekset.

Lisää jauheliha sipuliseos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 444 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2699g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi45g126kcal4g3.1g10.3g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1799g2986kcal341.8g0g179.9g0g
Keittojuurekset(pakaste) (Eldorado), annos 200g1349g445kcal14.8g63.4g4g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1804g1373kcal33.9g279.5g3.6g18g
Sipuli (kuorittu)297g80kcal3.9g14.2g0.6g5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15984g10021kcal796.8g720.4g396.8g46g
Valittu annoskoko7992g5011kcal398.4g360.2g198.4g23g
Annoskoko puolitettuna3996g2505kcal199.2g180.1g99.2g11.5g
Arvot/100g100g63kcal5g4.5g2.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201571