Naudan suikalepata

1. Ruskista lihasuikaleet kuumalla pannulla, nosta syrjään odottamaan.

2. Kuori ja paloittele sipulit lohkoiksi.

Leikkaa paprikat suikaleiksi.

Ruskista sipulia ja paprikoita pannulla.

Leikkaa maustekurkut pieniksi paloiksi.

3. Laita lihasuikaleet kattilaan, kaada tomaattimurska päälle.

Kuumenna ja lisää fond du chef-kuutiot sekä sipulit.

Anna ruuan hautua kannen alla puolisen tuntia.

4. Mausta hunajalla ja mustapippurilla.

5. Lisää kattilaan paprika.

Anna kypsyä 15 min. Lisää lopuksi kurkut ja tomaatit.

Hauduta vielä kannen alla n. 10 min. Tarkista maku ja lisää halutessasi mausteita.

6. Tarjoa perunan, riisin tai pastan kanssa.

Vinkki! Tämän ruuan voi hyvin valmistaa edellisenä päivänä tai pakastaa.

Mitä pidempään ruoka saa hautua, sitä mehevämpää siitä tulee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g1600g2160kcal352g0g80g0g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Paprika, punainen920g236kcal8.3g42.3g3.7g18.4g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g2960g1036kcal29.6g201.3g14.8g41.4g
Smetana maustamaton (Valio), annos 120g480g1872kcal9.6g12g201.6g0g
Knorr, fond du chef (Knorr), annos 28g336g403kcal8.4g20.2g30.2g5g
Hunaja 160g529kcal0.8g129.3g0g0g
Mustapippuri 16g45kcal1.7g6.1g0.5g4.2g
Maustekurkku sokerisuolattu (suolakurkku) keskikokoannos 30g120g19kcal0.8g3.6g0.1g2.4g
Kirsikkatomaatti, suomalainen1000g200kcal6g38g3g14g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15984g13216kcal844.8g944g669.4g184.4g
Valittu annoskoko7992g6608kcal422.4g472g334.7g92.2g
Annoskoko puolitettuna3996g3304kcal211.2g236g167.4g46.1g
Arvot/100g100g83kcal5.3g5.9g4.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281258