KKKH Rahkasämpylät

Lämmitä maitorahka-vesiseos.

Lisää hiiva ja mausteet.

Lisää ruishiutaleet ja anna turvota 5 min. Alusta joukkoon vehnäjauhot ja lisää rasva.

Anna kohota ja leivo sämpylät.

Kohota.

Paista 200-225 asteessa 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Bilehile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1.8g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutale 0.9g2.6kcal0.1g0.5g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 2.4g8.2kcal0.2g1.7g0g0.1g
Flora culinesse0.4g2.7kcal0g0g0.3g0g
Maitorahka (Pirkka)1.8g1.2kcal0.2g0.1g0g0g
Siirappi 0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g32kcal1g5g0.6g0.4g
Valittu annoskoko8g16kcal0.5g2.5g0.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna4g8kcal0.3g1.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g199kcal6.3g31.3g3.8g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114584