RAPARPERIPIIRAKKA

Sulata becel mikrossa pehmeämmäksi (huom! sulatuksella!!), lisää sekaan munat, 4-viljan hiutaleet ja sämpyläjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Mausta kanelilla, kardemummalla ja makeutusjauheella.

Laita piirakkavuokaan, johon on laitettu leivinpaperi.

Levitä päällimmäiseksi pilkotut raparperinpalat.

Paista 175asteessa noin 30 minuuttia, .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Thomas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g1.6g5kcal0g0g0.6g0g
Neljänviljan täysjyvähiutale Nalle 1dl (40g)0.5g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g2.3g7.7kcal0.3g1.5g0.1g0.1g
Raparperi 1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Hermesetas-jauhe0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g37kcal1.2g4g1.8g0.4g
Valittu annoskoko8g19kcal0.6g2g0.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna4g9kcal0.3g1g0.5g0.1g
Arvot/100g100g231kcal7.4g24.7g11.1g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71435