Piimälimppu

Mausteeksi myös 1 rkl pomeranssinkuorta.

Hiivaleipäjauhoja 2 dl.

Alusta taikina hyvin.

Peitä ja anna kohota.

Leivo 2 pyöreätä limppua.

Pistele haarukalla.

Anna kohota.

Pistele haarukalla.

Paista n. 40 min 200 C uunissa.

Voitele kypsymisen loppuvaiheessa siirappivedellä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 684 grammaa

Bilehile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä,Hyla,valio(200g)2.9g1kcal0.1g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.3g7.8kcal0.2g1.6g0g0.1g
Ruisjauho kokojyväjauho 1.3g3.9kcal0.1g0.7g0g0.2g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl0.8g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Hiiva 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g34kcal1g6.4g0g0.6g
Valittu annoskoko8g17kcal0.5g3.2g0g0.3g
Annoskoko puolitettuna4g8kcal0.3g1.6g0g0.2g
Arvot/100g100g210kcal6.3g40g0g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117271