Karppaajan pekonimunakas

Kuori iso sipuli ja pilko pieneksi.

Laita voita pannuun n. ruokalusikallinen, ruskista pekonit ja kuullota sipuli.

Lisää neljä kananmunaa ja vajaa puoli purkkia ranskankermaa, sekoita ainekset keskenään.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)0.3g2.2kcal0g0g0.2g0g
Kananmuna, paistettu 3.1g6.3kcal0.4g0g0.5g0g
Pekoni rasvainen 1.1g4.3kcal0.1g0g0.4g0g
Ranskankerma Valio1.4g3.8kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g34kcal1g0.2g3g0g
Valittu annoskoko8g17kcal0.5g0.1g1.5g0g
Annoskoko puolitettuna4g9kcal0.3g0.1g0.8g0g
Arvot/100g100g215kcal6.3g1.3g18.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261240