Kalastajan lohipasta

1. Leikkaa sipulit pieniksi kuutioiksi.

2. Kuullota sipulikuutiot öljyssä paistokasarin pohjalla, lisää kirjolohisuikaleet ja paista.

3. Lisää valkoviini ja hauduta muutaman minuutin ajan.

4. Lisää Flora Ruoka ja tuorejuusto.

5. Mausta kastikepohja murennetulla kalaliemikuutiolla.

6. silppua tilli ja tsekkaa pastat
7. Lisää tilli kastikkeeseen.

8. Mausta maun mukaan mustapippurilla.

9. Hauduta kastiketta sen verran, että kirjolohi lämpenee.

Annokset on todella isoja että melkein voi tehdä kuudellekin :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu1g3.1kcal0g0g0.3g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)1.3g0.8kcal0g0.1g0.1g0g
Kirjolohisuikale naturel, apetit, 150g1.6g3.8kcal0.3g0g0.3g0g
Tilli, tuore 0g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväpasta, Penne Ziti Rigate (Divella), annos 85g2.3g7.5kcal0.3g1.5g0g0.1g
Valkoviini kuiva 0.6g0.4kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g35kcal1.2g3.2g1.6g0.2g
Valittu annoskoko8g17kcal0.6g1.6g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g9kcal0.3g0.8g0.4g0.1g
Arvot/100g100g216kcal7.5g20g10g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82979