Kirjolohikiusaus

Laita uunivuuan pohjalle noin puolet peruna-sipulisekoituksesta, lohet väliin ja päälle sitruunapippuri mausteeks.

Loput peruna-sipulit päälle ja kermat kanssa.

(jos tykkään niin juustoraastetta voi laittaa päälle, mutta niistä tulee sit lissää kaloreita).

Uunissa about 50 minsaa 175-200 astetta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 411 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)1g0.6kcal0g0g0g0g
Ruokakerma ingman 5%0.8g0.7kcal0g0g0g0g
Rainbow perunasipulisekoitus3.9g2.5kcal0.1g0.6g0g0.1g
Kirjolohisuikale, hunajamarinoitu, Apetit2.3g5.1kcal0.3g0.1g0.4g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g18kcal0.8g1.4g0.8g0.2g
Valittu annoskoko8g9kcal0.4g0.7g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.2g0.4g0.2g0.1g
Arvot/100g100g111kcal5g8.8g5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82167