Jauhelihaohukaiset

Sekoita ohukaistaikina, anna turvota 15 min. paista 10 isoa ohukaista.

Kuori hienonna sipuli, ruskista jauheliha.

Lisää sipulit ja anna niiden pehmetä, ripottele jauhot kypsän jauhelihan joukkoon ja sekoita, lisää vesi ja kiehauta.

kuutioi tomaatit ja sekoita jauhelihamuhennokseen.

Mausta suolalla ja pippurilla ja anna hautua hetki.

Levitä seos ohukaisille kääri ohukaiset rullalle ja lado vuokaan.

Ripottele päälle hiukan juustoraastetta ja kuorruta ohukaiset 200 asteessa 10 min.

Yks plätty 323,8 kcal

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Sini71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 0.7g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2.3g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.5g0.7kcal0.1g0g0.1g0g
Voi 0.3g2kcal0g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Voi 0.8g6.1kcal0g0g0.7g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1.6g2.7kcal0.3g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi0.5g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g30kcal1.2g1.2g2.4g0g
Valittu annoskoko8g15kcal0.6g0.6g1.2g0g
Annoskoko puolitettuna4g8kcal0.3g0.3g0.6g0g
Arvot/100g100g195kcal7.7g7.7g15.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=130387