Possustroganov - HKn resepti

Kuori ja kuutioi sipuli.

Ruskista possunsuikaleet ja sipuli öljyssä.

Lisää tomaattipyree ja vehnäjauhot.

Sekoita huolella ja lisää lihaliemi koko ajan sekoittaen.

Lisää laakerinlehti ja anna kastikkeen hautoa 25 min. Lisää lopuksi creme fraiche ja maustekurkut.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljapossun lihasuikale maustamaton (Hk), annos 400g3.1g6.2kcal0.6g0g0.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Sipuli 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen2.3g7.3kcal0.2g1.3g0.1g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio0.8g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g33kcal1.6g2.8g1.4g0g
Valittu annoskoko8g16kcal0.8g1.4g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna4g8kcal0.4g0.7g0.4g0g
Arvot/100g100g206kcal10.1g17.7g8.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=169946