Kahden kalan keitto

Kiehauta vesi ja lisää liemikuutiot (kala- tai kasvisliemi.

Laita suikalejuurekset ka kala palat ja anna hautua miedolla lämmöllä muutama minuutti.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja kuumenna kiehuvaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sarova
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3.9g0kcal0g0g0g0g
Seitikuutiot Rainbow1.2g0.8kcal0.2g0g0g0g
Lohikuutio (Apetit), annos 50g0.6g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g0.8g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g8kcal0.8g0.2g0.4g0g
Valittu annoskoko8g4kcal0.4g0.1g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0.2g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g47kcal4.9g1.2g2.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=347652