Rasvainen jauhelihakastike

250 grammaa sikanautajauhelihaa 23%
500 grammaa tomaattimurskaa
1 sipuli
3 valkosipulin kynttä
1 tl pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit pilkottuna.

Lisää muut mausteet ja valkosipuli sekä tomaattimurska.

Keitä 30-45 minuuttia keskilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 4.4g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Atria sika-nauta jauheliha 23%2.2g5.9kcal0.4g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g0g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.4g3.6kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g22kcal0.8g0.4g1.8g0.2g
Valittu annoskoko8g11kcal0.4g0.2g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.2g0.1g0.5g0.1g
Arvot/100g100g140kcal5g2.5g11.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428650