Browniet

Uunin keskitaso 180° n. 30 min.

1. Sulata voi ja suklaa vesihauteessa.

2. Lisää sokeri, kevyesti vatkatut munat ja jauhot, sekoita nopeasti mutta varovaisesti.

Lisää pähkinät rouhittuina.

3. Kaada taikina voideltuun vuokaan (esim pyöreä n. 20 cm halkaisijaltaan) ja kypsennä noin puoli tuntia.

Pinta saa olla rapea, mutta keskiosa kostea.

Anna jäähtyä ennen mahdollista kumoamista tai lusikoi suoraan vuoasta!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Pipsahappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1.2g8.5kcal0g0g1g0g
Suklaa tumma 1.4g7.2kcal0.1g0.7g0.4g0.1g
Sokeri 2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.3g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g1.1g3.5kcal0.2g0.6g0g0.1g
Cashewpähkinä 0.6g3.4kcal0.1g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g69kcal1.2g7.8g3.6g0.4g
Valittu annoskoko8g35kcal0.6g3.9g1.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna4g17kcal0.3g2g0.9g0.1g
Arvot/100g100g426kcal7.4g48.1g22.2g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178276