KARPPILEIPÄ

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Liuota hiiva veteen ja sekoita kananmunat ja lisää veteen.

Lisää kuivat aineet ja vaivaa taikinaksi, Paista 200* asteessa n. tunti.

Ohjeessta tulee yksi vuokaleipä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Kuronen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2.5g0kcal0g0g0g0g
Gluteenijauho (seitanjauho) (Vantastic foods), annos 50g1.9g7.3kcal1.5g0.1g0.1g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 0.7g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g0.6g3.5kcal0.1g0.1g0.3g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 0.4g1.3kcal0.1g0g0.1g0.1g
Kananmuna kuoreton 1.4g1.9kcal0.2g0g0.1g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.3g3kcal0g0g0.3g0g
Hiiva, 50g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g39kcal4g1.2g1.8g0.2g
Valittu annoskoko8g19kcal2g0.6g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g10kcal1g0.3g0.5g0.1g
Arvot/100g100g238kcal24.7g7.4g11.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245533