Ruis-mustikkahyve

Lisäksi muutama ruokalusikallinen Hermesetasta ja vähän kardemummaa.

Vaahdota munat ja sokeri + makeutusaine.

Lisää vaahtoon ruisjauhot ja kermaviili sekä kardemumma ja mustikat.

Jaa neljään uuninkestävvän astiaan.

Paista 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Annina80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 3.3g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g0.6g2.2kcal0g0.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 1.4g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 2.3g2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Ruisjauho,luomu (Helsingin mylly), annos 100g0.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g18kcal0.8g2.4g0.4g0.4g
Valittu annoskoko8g9kcal0.4g1.2g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.2g0.6g0.1g0.1g
Arvot/100g100g110kcal4.9g14.8g2.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332807