Karpit letut

9 munaa
6 rkl sulaa voita
9 rkl mantelijauhoa (6,6g HH)
1 dl kermaa
0,5 dl vettä
suolaa

Vatkaa munat.

Lisää voi ja mantelijauho.

Lisää kerma, vesi ja suola.

Paista voissa lätyiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Katajanmarja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 4.9g2.1kcal0.5g0g0g0g
Kananmunan keltuainen 34% munan massasta1.2g3.4kcal0.2g0g0.3g0g
Voi 0.7g4.8kcal0g0g0.5g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g0.5g3kcal0.1g0g0.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.8g2.6kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g32kcal1.6g0g2.8g0g
Valittu annoskoko8g16kcal0.8g0g1.4g0g
Annoskoko puolitettuna4g8kcal0.4g0g0.7g0g
Arvot/100g100g196kcal9.9g0g17.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=353761