Heidin Jauhelia-sieni piirakka

Nypi margariini, ja kuivat aineet.

Lisää vesi ja taputa voideltuun vuokaan.

Laita odottamaan jääkaappiin.

ruskista jauheliha ja herkkusienet ja sulata joukkoon tuorejuusto.

Lisää munat.

Sekoita ja täytä pohja.

Paista uunissa 200 astetta 30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 0.6g3.1kcal0g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.8g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.6g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 2.3g5.2kcal0.4g0g0.4g0g
Herkkusieni säilötty Rainbow0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g1.4g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g32kcal1.4g1.6g2.2g0g
Valittu annoskoko8g16kcal0.7g0.8g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna4g8kcal0.4g0.4g0.6g0g
Arvot/100g100g195kcal8.6g9.9g13.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=103564