Raejuustopastasalaatti

Keitä pasta.

Jos et muistanut ottaa herneitä sulamaan, voit kipata herneet siivilään ja kataa pastan päälle.

Litistä kaksi valkosipulin kynttä veitsenlappeella ja pilko pieneksi.

Sekoita valkosipuli pastaan ja rouhi sekaan mustapippuria.

Voit myös maustaa pastaa ripauksella yrittisuolaa.

Pilko maustekurkut ja tomaatit.

Valuta maissista ja raejuustosta ylimääräinen neste pois.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Tarkista maku.

Voit sekoittaa joukkoon myös fetaa.

Tässä ohjeessa vain 50g edellisillan uunijuureksien teosta jäänyttä.

Varo, ettet käytä liikaa suolaisia aineksia!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 591 grammaa

Rn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 0.8g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Herne 0.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Maissi, purkki Rainbow0.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Raejuusto, rasvaa 2-5 % 2.3g2.1kcal0.4g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g14kcal1g1.8g0g0g
Valittu annoskoko8g7kcal0.5g0.9g0g0g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.3g0.5g0g0g
Arvot/100g100g84kcal6.2g11.1g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175221