Kanakaura

Keitä kaura ja kvinoa.

Wokkaa kana.

Kun kana on melkein valmis lisää oliivit ja pavut.

Lisää kaura-kvinoa wokkiin.

Pippuria, suolaa ja yrttejä.

Kauran ja kvinoan paino kypsänä kun tein edellisen päivän tähteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Sartza75

Sartza75 sanoi...

Tosi täyttävää.

perjantai 01.03.2013 klo 19:06

AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell2.2g2.4kcal0.5g0g0g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g1.8g6.3kcal0.3g1g0.1g0.2g
Luomu suuret valkoiset pavut arvot valutetuille pavuille (Gogreen), annos 230g2g3.5kcal0.2g0.5g0g0.3g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)1.2g2.2kcal0g0g0.2g0.1g
Kvinoa, keitetty (-), annos 100g0.9g1.1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g31kcal2g3.4g0.6g1.2g
Valittu annoskoko8g16kcal1g1.7g0.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna4g8kcal0.5g0.9g0.2g0.3g
Arvot/100g100g191kcal12.3g21g3.7g7.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343023