Perunagratiini

Kuori perunat ja sipulit.

Keitä ne suolavedessä siten että perunat ovat melkein kypsiä.

Lisää jogurttiin hienonnetut valkosipulinkynnet ja juustoraaste.

Paloittele perunat.

Laita perunat ja sipulit vuokaan ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Lisää jogurttimössö päälle ja paista n.175C kunnes on kermaisen näköistä.

Itse paistoin n. 50min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Majs
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 4.1g3.1kcal0.1g0.6g0g0g
Kreikkalainen jogurtti (Eridanous), annos 100g2.1g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Juusto, Valio arkijuusto1g3.4kcal0.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g19kcal1g1.4g0.8g0g
Valittu annoskoko8g9kcal0.5g0.7g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.3g0.4g0.2g0g
Arvot/100g100g116kcal6.2g8.6g4.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=115314