Valkosuklaa-limekakku

Leikkaa leivinpaperista irtopohjavuokaan (halk. 22-24 cm) pohjan kokoinen pala.

Sekoista pieneksi rouheeksi murskatut keksit ja voisula.

Painele muruseos kevyesti vuoan pohjalle leivinpaperin päälle.

Liuota liivatelehtiä (4 kpl) runsaassa kylmässä vedessä 5-10 min. Vaahdota kerma.

Mausta sokerilla ja lisää joukkoon maustettu rahka.

Liuota puristetut liivatelehdet kiehuvaan veteen.

Kaada seos täytteeseen ohuena nauhana hyvin sekoittaen.

Kääda täyte muroseoksen päälle.

Tasoita.

Hyydytä kakkua jääkaapissa vähintään 5 tuntia.

Irrota kakku tarjolle.

Koristele valkosuklaa lastuilla ja sitruunamelissan tai mintun lehdillä.

Laita koristelut erikseen kalorilaskuriin.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi1.4g6.2kcal0.1g0.8g0.3g0g
Voi 0.7g5kcal0g0g0.6g0g
Kuohukerma,valio,2dl1.8g6.2kcal0g0.1g0.6g0g
Maustettu rahka valkosuklaa-lime (Valio), annos 200g3.6g6.2kcal0.3g0.6g0.3g0g
Sokeri 0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vesi0.3g0kcal0g0g0g0g
Liivate 0.1g0.3kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g50kcal1g3.4g3.6g0g
Valittu annoskoko8g25kcal0.5g1.7g1.8g0g
Annoskoko puolitettuna4g12kcal0.3g0.9g0.9g0g
Arvot/100g100g306kcal6.2g21g22.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=423626