Amerikkalainen juusto-suklaakakku, karppiversio

Sekoita mantelijauhe sulatetun voin kanssa.

Levitä seos irtopohjavuokaan (Ø 18 cm) leivinpaperille.

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 min. Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahvitilkkaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita tuorejuuston joukkoon.

Lisää liivate, makeutusjauhe ja pari tippaa vanilja-aromia ja viimeisenä vaahdotettu kerma.

Kaada täyte vuokaan ja peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa muutamia tunteja, mieluiten seuraavaan päivään.

Irrota kakku ja nosta tarjoiluvadille.

Koristele suklaalastuilla tai -rouheella sekä karkeasti rouhituilla, uunissa tai pannulla paahdetuilla pähkinöillä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g0.6g3.4kcal0.1g0.1g0.3g0g
Voi 60% rasvaa 0.4g2.2kcal0g0g0.2g0g
Liivatelehti, gelatiini2.3g8.2kcal2g0g0g0g
Kahvi (musta), kuppi 100g, muki 200g0.1g0kcal0g0g0g0g
Fazer, premium block tumma suklaa0.6g3.3kcal0g0.2g0.2g0.1g
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g0.6g3kcal0.1g0.2g0.2g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g1.2g3kcal0.1g0g0.3g0g
Makeutusjauhe, Pirkka0.6g2.2kcal0g0.5g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl1.8g6.3kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g63kcal4.6g2g3.8g0.2g
Valittu annoskoko8g32kcal2.3g1g1.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g16kcal1.2g0.5g1g0.1g
Arvot/100g100g385kcal28g12.2g23.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237190