Täytetyt paprikat

Halkaise paprikat.

Poista siemenet.

Paista jauheliha ja sipuli ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää tuorejuusto.

Jaa jauhelihaseos tasaisesti neljään paprikan puolikkaaseen.

Laita jokaisen paprikan päälle puolikas cheddar-viipale.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 3.5g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Naudan paistijauheliha, Pirkka3.1g5.3kcal0.6g0g0.3g0g
Tuorejuusto creme bonjour kanttarelli (Creme bonjour), annos 100g0.8g2.3kcal0g0g0.2g0g
Cheddar juusto Hochland (erillispakattu 20g)0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g19kcal1.2g0.4g1.2g0.2g
Valittu annoskoko8g10kcal0.6g0.2g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.3g0.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g120kcal7.4g2.5g7.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172242