Bolognese

Ruskista sipulit pannulla, lisää viipaloitu tai murskattu valkosipuli.

Ruskista sitten sekaan jauheliha.

Lisää tomaattimurskaa ja raastettua porkkanaa.

Mausta suolalla ja rosmariinilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Rechaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 3.1g6.9kcal0.5g0g0.5g0g
Tomaattimurska 3.1g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g17kcal1g0.6g1g0.2g
Valittu annoskoko8g8kcal0.5g0.3g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.3g0.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g104kcal6.2g3.7g6.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215452