Parsakaali-juustokeitto

Kuullota sipulisilppua voissa kattilan pohjalla.

Lisää paloiteltu parsakaali, vesi, juusto, ruokakerma ja liemikuutio.

Mausta Välimeren yrttisekoituksella ja rouhi sekaan viisipippuria.

Anna kiehua noin 10 minuuttia.

Ota kattila liedeltä ja surauta sileäksi sauvavatkaimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 3.1g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Lihaliemivalmiste, EuroShopper, 11g/kuutio0g0.1kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g0.3g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Voi 0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Vesi3.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g8kcal0.4g0.2g0.6g0.2g
Valittu annoskoko8g4kcal0.2g0.1g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0.1g0.1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g49kcal2.5g1.2g3.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114169