Possupata

Ruskista pannulla sipuli ja lihat.

Siirrä toiseen astiaan.

Ruskista herkkusienet, lisää sekaan sipuli, lihat ja jauhot.

Sekoita.

Lisää sekaan kerma, tuorejuusto ja tarvittaessa vettä.

Hauduta 30min tai kunnes liha on kypsää.

Tarjoa riisin, perunan tai kasvisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 835 grammaa

Santtuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaansuikale, annos 620g2g2kcal0.4g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Herkkusieni2g0.3kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)2g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Creme Bonjour 15% valkosipuli1g1.8kcal0.1g0g0.1g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.1g1.3kcal0g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g14kcal1g0.4g1g0g
Valittu annoskoko8g7kcal0.5g0.2g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.3g0.1g0.3g0g
Arvot/100g100g87kcal6g2.4g6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204522