Keräkaalia sinappikastikkeella

Raasta tai suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi.

Murskaa valkosipulinkynnet.

Sekoita muut aineet keskenään kastikkeeksi paitsi kaali.

Kaada kastike kaalin päälle ja anna marinoitua jääpissä vähintään tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g6.1g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Oliiviöljy 0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Dijonsinappi, Maille, Original0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.5g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g12kcal0.2g0.4g1g0.2g
Valittu annoskoko8g6kcal0.1g0.2g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.1g0.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g76kcal1.2g2.4g6.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139318