Karppilätyt

Sekoitetaan ainekset listan mukaisessa järjestyksessä.

Paistetaan keskilämmöllä rasvan/öljyn kera pienehköjä lättysiä.

Paistamisen ja etenkin kääntämisen kanssa kannattaa olla varovainen, koska lätyt ovat normilättyjä hauraampia.

Makeuden lisäämiseksi voi lisätä joukkoon sokerin sijaan vhh makeutusainetta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Schlorbian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2g0kcal0g0g0g0g
Fast Hera 800.6g2.4kcal0.5g0g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu4g5kcal0.4g0g0.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1g3.3kcal0g0g0.3g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g0.1g0kcal0g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Voi 0.4g3kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g27kcal1.8g0g2.2g0.2g
Valittu annoskoko8g14kcal0.9g0g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g7kcal0.5g0g0.6g0.1g
Arvot/100g100g167kcal11g0g13.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92107