Hampurilaispihvit jauhelihasta uunissa

Sekoita kaikki ainekset (sipuli pieneksi silputtuna) ja jaa taikina pellille 6 osaan.

Muotoile pihveiksi --> 200 astetta 20min.

Vinkki: leivät saa lämmitettyä kätevästi uunissa samalla laittamalla ne ritilälle noin puolivälissä paistoaikaa.

Pihvit ovat loistavia myös leivättömiin hampurilaisiin.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 0.8g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Kaurahiutaleet, luomu (Myllärin), annos 35g0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.1g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha6.3g10kcal1.2g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g26kcal2.6g0.4g1.4g0g
Valittu annoskoko8g13kcal1.3g0.2g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna4g7kcal0.7g0.1g0.4g0g
Arvot/100g100g159kcal16g2.5g8.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228378