Ruispuolukkapuuro

Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa ja vispilöi joukkoon puolukat, jauhot ja sokeri.

Anna puuron hautua liedellä miedolla lämmöllä välillä sekoittaen noin 1 tunti.

Mitä pidempään se saa hautua sitä makeampaa siitä tulee.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 6.6g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutale 0.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Puolukka 0.9g0.3kcal0g0.1g0g0g
Canderel makeutusjauhe0g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g5kcal0.2g0.8g0g0.2g
Valittu annoskoko8g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Arvot/100g100g29kcal1.2g4.9g0g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93315