Tonnikalacrepet

Letut: kaada 5 dl maitoa kulhoon, sekoita siihen kanamunat, vehnäjauho, voi (tai rypsiöly) ja suola.

Anna seistä n. puoli tuntia ja paista pannulla.

Täyte: Sekoita tonnikala, tuorejuusto, ruokakerma ja tuorejuusto, lisää hieman tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Ts77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt3.4g1.6kcal0.1g0.2g0.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)0.7g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%0.7g1.1kcal0g0g0.1g0g
Tonnikala öljyssä 1g1.9kcal0.3g0g0.1g0g
Keso raejuusto (Arla), annos 100g0.7g0.5kcal0.1g0g0g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli0.7g2.1kcal0g0g0.2g0g
Tilli tuore0g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g3.1kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g23kcal1.4g1.6g1.4g0g
Valittu annoskoko8g12kcal0.7g0.8g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.4g0.4g0.4g0g
Arvot/100g100g143kcal8.5g9.8g8.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361689