Juustoinen savuporokeitto

Hienonna sipuli ja kuulota rasvassa, Lisää jauhot ja sekoita.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio.

Anna kiehua 10 min. Lisää paloiteltu sulatejuusto ja ruokakerma ja sekoita, kunnes juusto täysin sulanut.

Mausta keitto ja lisää savupororouhe.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Mummu53
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas0.9g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Voi 0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vesi4.1g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 5%1.4g0.8kcal0g0g0.1g0g
Poronliha 1g1.3kcal0.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g14kcal0.8g0.2g1g0g
Valittu annoskoko8g7kcal0.4g0.1g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.2g0.1g0.3g0g
Arvot/100g100g85kcal4.9g1.2g6.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432283