Parsakaaliherkkusieni-keitto

VINKKI: lisää ohjeeseen tofua, jos haluat kasvattaa proteiinin määrää.

Skippaa kookoskerma, jos haluat vähentää rasvaa.

1. Hienonna sipulit, valkosipulin kynnet, inkivääri sekä chilit.

Kuumenna kattilassa öljy, kalaliemi sekä soijakastike.

Lisää sipulit, inkivääri ja chilit kattilaan ja anna paistua hetki.

2. Poista parsakaalin kerästä kannat ja kuori ne. Lisää kannat pilkottuina kattilaan.

3. Lisää n. litra vettä.

4. Kiehauta 5-10 min.
5. Pilko parsakaalin ruusuke isoiksi paloiksi.

Halkaiset herkkusienet.

Lisää nämä kattilaan ja keitä lyhyesti (10-15min).

Lisää vettä tarvittaessa.

6. Lisää lopuksi kookoskerma.

7. Suurusta maissijauholla.

8. Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Rose30

Rose30 sanoi...

Kasvisten keittoajat ovat arvioita. Kannattaa tarkkailla, sillä kypsyvät helposti liian pehmeiksi. \r\nTähän ohjeeseen lisättiin kolme punaista chilipalkoa, joista tulee mukavasti särmää :)

keskiviikko 29.02.2012 klo 15:39

AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni 1.3g0.2kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 3.8g1.3kcal0.2g0.1g0g0.1g
Kookoskerma, kara1.3g3.1kcal0.1g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Kalaliemi (kake) (Maggi)0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Maissijauho, hienoksi jauhettu 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g18kcal0.6g0.6g1.2g0.2g
Valittu annoskoko8g9kcal0.3g0.3g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.2g0.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g105kcal3.6g3.6g7.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276553