Perukan paholaishillo

Pilko kuoritut tomaatit ja siemenettömät paprikat ja chilit.

Murskaa valkosipulit ja lisää mausteet.

Anna kiehua puolisen tuntia ja lisää etikka ja hillosokeri ja keitä 5 min.
Jäähdytä hetki ja purkita.

Säilytä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1678 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 3.9g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Paprika punainen 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Chili paprika punainen0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g1.6g6.3kcal0g1.6g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g16kcal0g3.6g0g0.2g
Valittu annoskoko8g8kcal0g1.8g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0g0.9g0g0.1g
Arvot/100g100g101kcal0g22.2g0g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200126