Tomaattinen liha-makaronilaatikko 17%

- Keitä makaronit

- Ruskista jauheliha

- Mausta kypsä jauheliha oman maun mukaan

- Kaada kerroksittain sekä jauhelihaa, makaroneja, tomaattimurskaa että raejuustoa voideltuun vuokaan

- Sekoita kananmunat ja maito, ja kaada vuokaan

- Kypsennä 200-asteisen uunin alatasolla 1 tunti

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1.8g5.9kcal0.5g0g0.4g0g
Makaroni, pasta 1.3g4.1kcal0.1g0.8g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g2.3g0.8kcal0g0.1g0g0g
Raejuusto 2% Ingman 100g0.9g0.8kcal0.1g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu0.6g0.7kcal0.1g0g0.1g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g26kcal1.6g2g1g0g
Valittu annoskoko8g13kcal0.8g1g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna4g7kcal0.4g0.5g0.3g0g
Arvot/100g100g155kcal9.6g12g6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=103276