Sinappimuusi

Kuori, paloittele ja keitä perunat kypsiksi.

Valuta keitinvesi pois ja vatkaa perunat ilmavaksi muusiksi.

Lisää samalla pienissä erissä lämmintä maitoa.

Lisää joukkoon sekoittaen rasva, sinappi ja suola.

Tarjoa liha- tai kalaruokien lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g6.3g3.8kcal0.1g0.8g0g0.1g
Maito, rasvaton (Arla Ingman)1.7g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Dijonsinappi, Maille, Original0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g10kcal0.4g1.8g0g0.2g
Valittu annoskoko8g5kcal0.2g0.9g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0.1g0.5g0g0.1g
Arvot/100g100g59kcal2.4g11g0g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148105