NAKKIMUUSILOORA

Valmista muusi ohjeen mukaan veteen 10 dl eli kummatkin pussit.

Lisää valmiiseen muusiin 1 rkl marggista (60) ja 1 dl rasvatonta maitoa.

Siivuta nakit ja ruskista ne 5 g:ssa rypsiöljyä pannulla.

Voitele uunivuoka 5 g:lla rypsiöljyä.

Sekoita muusi ja nakit vuokaan ja anna olla uunissa n. 1 h 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mummon muusijauhe2.7g9kcal0.2g2g0.1g0.2g
Nakki, Popsi kevyt 10 (HK)3.9g7kcal0.4g0.2g0.5g0g
Rypsiöljy Eldorado0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Margariini 60%, kultarypsi 0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g37kcal1.2g4.6g1.6g0.4g
Valittu annoskoko8g19kcal0.6g2.3g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna4g9kcal0.3g1.2g0.4g0.1g
Arvot/100g100g228kcal7.4g28.4g9.9g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212651