Fetasardiinit

Kuullota sipulia öljyssä hetki, lisää sitten tomaattimurska.

Sen jälkeen sardiinit sekä feta.

Mausta basilikalla ja mustapippurilla, purista sitruunamehu sekaan myös.

Lopuksi lisää myös keitetty pasta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Pirkka luomu tomaattimurska4.9g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Sardiini öljyssä (Pirkka), annos 85g0.9g1.9kcal0.2g0g0.1g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 1g2.2kcal0.1g0g0.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.2g0kcal0g0g0g0g
Spagetti 0.7g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g18kcal1g1.6g0.8g0g
Valittu annoskoko8g9kcal0.5g0.8g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.3g0.4g0.2g0g
Arvot/100g100g111kcal6g9.6g4.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223304