Rinkutinkun salsaleivät

Ensin ruskistetaan jauheliha ja sipuli pannulla.

Leiville levitetään ensin salsa, jauheliha-sipuliseos, tomaatti, juustosalsa ja juustoviipaleet.

Ja uuniin 250 astetta n. 5 min.

Jos haluaa kevyempää niin jauhelihan voisi jättää pois tai korvata kanalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä (Porokylän leipomo), annos 50g2g4.3kcal0.2g0.8g0g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1.6g2.6kcal0.3g0g0.2g0g
Salsa medium (Rainbow)1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1.3g0.3kcal0g0g0g0g
Juustosalsa (Rainbow), annos 100g0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Aamuinen kevyt cheddar 11% 20g 1 kpl, Ingman1.6g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g22kcal1.6g1.8g0.8g0.4g
Valittu annoskoko8g11kcal0.8g0.9g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.4g0.5g0.2g0.1g
Arvot/100g100g132kcal9.5g10.7g4.8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232225