Juustosalaatti

Huuhtele ja revi jääsalaatti sopiviksi suupaloiksi.

Kuori ja paloittele päärynä.

Lämmitä paistinpannu, johon olet lisännyt oivariin ja musovado-sokerin.

Kuumenna ja paista päärynät sokerisiirapissa.

Kokoa salaatti syvälle lautaselle.

Tässä ohjeessa on käytetty stockan Italialaista maalaisgoudaa - aurinkokuivattu tomaatti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gouda, Pirkka2g7.4kcal0.4g0g0.6g0g
Cashewpähkinä 0.8g4.5kcal0.2g0.1g0.4g0g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 2g1.4kcal0g0.3g0g0g
Fariinisokeri0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.4g2.8kcal0g0g0.3g0g
Päärynä kuorittu 2g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka0.8g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g37kcal1.2g2g2.6g0.2g
Valittu annoskoko8g19kcal0.6g1g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g9kcal0.3g0.5g0.7g0.1g
Arvot/100g100g221kcal7.1g11.9g15.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75597